Bahan-Bahan: | |
Bahan 1 cawan margerin 1 ½ cawan gula halus 1 ½ tepung gandum.....] 1 ½ tepung kastad.......] di ayak 1 biji telur 1 sudu kecil teh esen vanilla Hiasan manik gula kecil(warna-warni) secukupnya paper-cup kecil | |
Cara: | |
Cara... 1. Pukul kembang margerin dan gula. 2. Masukkan telur dan esen vanilla dan gaul rata. 3. Masukkan tepung dan gaul rata dan asingkan kepada 2 bekas (utk warna lain) uli gempalkan kemudian masukkkan ke dalam peti seti sejuk selama 15 minit. 4. Parutkan adunan kedalam mangkuk kecil dan disudukan kedalam papercup. 5. Taburkan coklat rice dan manik gula kecil. 6. Bakar dalam oven dgn suhu 150 'C sampai masak. 7. Sejukkan ...simpan dalam bekas kedap udara. |
Monday, August 1, 2011
Biskut Sarang Semut
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment